Wij zien de toekomst graag groen tegemoet.


Bij Zonstart geloven we dat de wereld groener kan. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen met zonnepanelen. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en werken met een ervaren team in de installatietechniek en bouw. We hebben een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit voorop staan.

Zo kunt u rekenen op de beste materialen en uitstekende uitvoering, en kan iedereen genieten van duurzame zonne-energie van eigen dak waarmee u niet alleen geld bespaart op de energierekening, maar ook een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van Nederland.

“Onze missie is om zonne-energie voor iedereen toegankelijk te maken, waarbij we complexe zaken eenvoudig en begrijpelijk vertalen naar een zonnige toekomst”

Dit doen we door middel van het installeren en onderhouden van hoogwaardige zonnestroomsystemen. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving door de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Met onze missie streven wij ernaar om een duurzame toekomst te creëren door zonne-energie toegankelijk te maken voor iedereen. Wij geloven dat het gebruik van zonne-energie een cruciale stap is in de richting van een schonere en meer leefbare wereld. Daarom zetten wij ons in om hoogwaardige zonnestroomsystemen van topkwaliteit te leveren en installeren, die efficiënt en betrouwbaar zijn.

Wij vinden dat iedereen het beste advies omtrent zonne-energie verdient. Dit vinden we niet alleen, maar dat regelen we ook graag voor u. We doen dit door ingewikkelde zaken makkelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen. Daarnaast geven we u een advies die het beste bij uw persoonlijke en gewenste situatie past. Daarbij komen we met een haalbaar op maat gemaakt dakplan voor het aanschaffen van uw zonnepanelen en regelen wij het van A tot Z voor u. Dit doen we elke dag weer omdat wij erin geloven dat iedereen in zijn eigen energiebehoefte kan voorzien en tegelijkertijd bij kan dragen aan een beter milieu.


Waarom klanten voor ons kiezen

Bij Zonstart bent u ervan verzekerd dat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de zonnepanelen wereld. Wij geven u een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnestroomsysteem. Ook kunt u voor fiscaal advies, financieringsmogelijkheden en subsidies bij ons terecht. Doe vandaag nog de gratis dakscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat. Wij zetten u graag in het zonnetje, zo bieden wij u net dat beetje meer en gaan we samen voor de toekomst.

Vakmanschap op maat

Onze eigen gecertificeerde medewerkers installeren vakkundig uw zonnestroomsysteem op uw dak.

A-merk zonnepanelen

De beste garanties, opbrengsten en levensduur voor een optimaal rendement van uw zonnepanelen.

Service met een glimlach

Na een persoonlijk adviesgesprek heeft u snel inzicht in wat u kunt besparen, en wij regelen de rest.


Betrouwbare partner in Zonne-energie

Wij zijn een erkend installatiebedrijf, aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersvereniging voor de installatiebranche en InstallQ, de kwaliteitsorganisatie van de installatiesector. Dit betekent dat we op een veilige manier alle duurzame energie installaties voor u kunnen verzorgen, van ontwerp tot aanleg en nazorg.

Zo kunt u vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en professionaliteit bij het installeren van uw zonnepanelen. Wij waarborgen alle geldende eisen op het gebied van vakbekwaamheid, opleiding, ervaring en bedrijfsvoering. Het certificaat toont aan dat wij volgens alle geldende normen en richtlijnen te werk gaan en bekwaam zijn om installatiewerkzaamheden uit te voeren.

Door voortdurende training en bijscholing blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn we constant up-to-date van de nieuwste normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken we altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

Kom in contact

Meer weten over onze organisatie? Bij ons staat u centraal, één van onze adviseurs helpt u graag verder!

Contact