Zonstart logo

Scan vrijblijvend uw dak en ontvang een offerte op maat

Met zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energierekening maar draagt u ook een steentje bij aan het verduurzamen van Nederland! Twijfel niet en ontvang:

Inzicht in producten en garanties

Overzicht van investering en opbrengst

Een vrijblijvende offerte op maat

Dakscan formulier

A-merk zonnepanelen

Vakmanschap op maat

Service met een glimlach

Installatie binnen 4 weken

Wij zien de toekomst graag groen tegemoet.


Bij Zonstart geloven we dat de wereld groener kan. Daarom werken we hard om alle geschikte daken in Nederland vol te krijgen met zonnepanelen. Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf en werken met een ervaren team in de installatietechniek en bouw. We hebben een heel eigen manier van werken, waarin persoonlijk contact, duidelijkheid en kwaliteit voorop staan.

Wij zetten u graag in het zonnetje, zo bieden wij u net dat beetje meer en gaan we samen voor een duurzame toekomst.

Meer over ons

Neem het niet van ons aan

Bekijk wat andere zonstarters zeggen

Ambitieus, vriendelijk team

Zeer fijne ervaring met dit bedrijf. Goed bereikbaar en uitgebreid advies ontvangen. Ik raad dit bedrijf iedereen ten zeerste aan. We zijn blij met de service én de panelen.

Gewoon perfect

Prettig bedrijf! Goed bereikbaar, heldere afspraken en scherpe prijzen. Leuke verkoper, evenals een vriendelijk en vakkundig team die het kwam plaatsen.

Goeie kwaliteit panelen en uitstekende service

Panelen van goed merk, met Enphase mini-omvormers waardoor schaduw van bomen geen impact op de andere panelen. Echt uitstekende service: meedenken en pro-actief.

Uitstekend service

Snell, efficiënt, proactief! Heel tevreden overal- offerte, service, hulp, uitleg, prijskwaliteit! Uitstekend werk! Aanrader!

Deskundig en service gericht

Snelle aanbieding en plaatsing. Kennis van zaken. Zeer prettig zaken doen met Zonstart.

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen?

Bij Zonstart bent u ervan verzekerd dat u een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken. Wij geven u een helder beeld over de investering, opbrengst en terugverdientijd van uw zonnestroomsysteem. Doe vandaag nog de gratis dakscan en ontvang vrijblijvend een persoonlijke offerte op maat.